Testimonials

Ervaringen van cliënten
Collée Counselling Coaching praktijk
“Na een periode met veel verdriet en ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven, werd ik via via aan jou doorverwezen. Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen! Ik had het niet beter kunnen treffen. Jouw geduld en inzicht hielpen me enorm door de moeilijke periode heen. Je liet me ook zien dat ik anders kan omgaan met stress en situaties waar ik geen invloed op heb. De schemagerichte coaching heeft mijn gedrag enorm positief veranderd. Ik pluk daar dagelijks de vruchten van!”
Sonja
“Voor de zoveelste keer werd ik ziek door een ‘zeer aanwezige’ ofwel dominante collega. Ik vond het zo moeilijk om daar mee om te gaan. Ik kan nu zeggen ‘vond’, want door de schemagerichte coaching heb ik veel over mezelf geleerd. Over waarom ik het zo moeilijk vind om grenzen aan te geven, of voor mezelf op te komen. Door de combinatie van schemagerichte coaching, cognitieve gedachtenpatronen doorbreken en jouw nuchtere zienswijze ben ik nu een stuk sterker. Sinds een maand ben ik weer aan het werk en gelukkig spreken we elkaar nog regelmatig. Dat helpt mij om het geleerde in de praktijk te brengen.”
Anoniem
“Ik heb een lichte vorm van autisme en hierdoor ben ik al meerdere malen mijn baan kwijtgeraakt. Wat ik mij er van herinner is dat ik altijd erg nerveus en gespannen was op mijn werk. Doordat ik samen met mijn coach heb onderzocht wat hiervan de oorzaak was, kon ik hier rekening mee houden met het zoeken naar een nieuwe baan. Dat betekende ook dat ik eerst een aantal banen aan me voorbij moest laten gaan omdat ik anders dezelfde fout zou maken. Dat begreep ik eerst niet, maar je advies was waardevol. Nu heb ik een baan waarbij ik ontspannen naar mijn werk kan gaan en kan doen waar ik goed in ben.”
Marco
“Na een lange periode van ziekte wilde ik weer aan het werk, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Via het UWV kwam ik bij Collée Counselling & Coaching terecht. Omdat ik nog niet volledig was hersteld, hebben zij mij nog ondersteund bij mijn verdere herstel en daarna zijn we met mijn passie en interesse aan de slag gegaan. Ik heb nu een leuke baan, waar ik iedere dag met veel plezier naar toe ga! Ik had niet gedacht dat ik dit ooit nog zou kunnen. Bedankt voor de professionele en warme begeleiding!”
Marit
“Nadat ik was bevallen van mijn derde kindje kon ik mijn werk als gymjuf niet meer uitvoeren door bekkeninstabiliteit. Ik hield van mijn actieve werk met de kinderen en had geen idee van ‘wat nu’? Je wist me te motiveren en te overtuigen van het belang om andere mogelijkheden met een open blik te onderzoeken. De omschakeling was moeilijk voor me maar het lukte jou om, ondanks mijn beperkingen dicht bij mijn passie te blijven, nl het werken in een omgeving met kinderen. Via een leuke werkervaringsplek heb ik administratieve werkervaring opgedaan en daarnaast heb ik een thuiscursus gedaan voor administratief medewerkster. Je leerde mij om mijn netwerk goed te gebruiken, ik werkte immers binnen een school! Nu werk ik als administratief medewerkster op een basisschool bij mij in de buurt. De kinderen in de school kennen mij als vast gezicht en de deur staat altijd open. Ik geniet weer van het werkzame leven. Dank je wel Mirjam!”
Saskia
“Ik had al zeker 200 sollicitatiebrieven verzonden voordat ik bij Collée startte met coachingsgesprekken. Ik ontving zelden antwoord op mijn brieven, of alleen de bekende standaard afwijzingsmail. De moed was reeds lang in mijn schoenen gezonken. Al binnen een aantal gesprekken met mijn coach begreep ik waarom het niet lukte en waar ik de zaken anders aan kon pakken. Je wees me de weg binnen het oerwoud in sollicitatieland! Inmiddels heb ik een leuke job, mede dankzij jouw inzet en praktische benadering.”
Hans